Architecten

Spraakmakende ontwerpen verdienen een respectvolle uitvoering. Bouwbedrijf Van Schaik werkt graag voor architecten die zijn gespecialiseerd in luxe woningbouw.

We zijn dienstbaar aan het ontwerp en passen de juiste materialen toe. Met oog voor detail en gevoel voor esthetiek. Minstens zo belangrijk is het, dat het project wordt uitgevoerd binnen de tijd en conform het beschikbare budget.

Daarom kunt u rekenen op afspraak is afspraak. Op zorgvuldig projectmanagement. En op continue afstemming. Reden waarom projectmanagementbureaus graag met ons samenwerken. We zijn een sámenwerkende bouwer. Want samen bereik je méér. Meer afstemming voor beter maatwerk. En meer efficiency en rendement. Met als doel: een kwaliteitsvol eindresultaat. Ons doel? Een omgeving die klaar is voor een inspirerende toekomst. Vandaar ons credo: Bouwen maakt toekomst.

Van een klein object in de Amsterdamse binnenstad tot een groots gebouw op de Zuidas; de variëteit maakt de architectuur voor Felix Claus interessant. En de mensen met wie hij samenwerkt. Hij is graag van het begin tot het eind persoonlijk betrokken bij zijn projecten.Architect Felix Claus over ‘Ons’ Lieve Heer’

Ook een project starten?

Wilt u met ons werken of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.