Bedrijven

Wat zijn uw toekomstplannen? Hoe wilt u werken? En hoe ziet de ideale werkomgeving eruit? Als samenwerkend bouwbedrijf (anno 1900) bouwen we graag mee aan uw toekomst. Onze specialismen? Onderhoud, verbouw en nieuwbouw, passend binnen uw budget.

Wij vertalen uw idee naar een technische bouwtekening. Adviseren u over de beste oplossingen. En maken een plan van aanpak. Met kennis van wet- en regelgeving en met oog voor uw bedrijfsprocessen. U vervaart tijdens de uitvoering zo min mogelijk overlast en verstoring van uw (productie)processen.

We nemen verantwoordelijkheid, dekken risico’s af en geven u continu inzicht in het proces. En afspraak is natuurlijk afspraak. Ons doel voor u? Een werkomgeving die klaar is voor de toekomst. Vandaar ons credo: Bouwen maakt toekomst.

“Met Van Schaik verliep het uitstekend. We hadden een dagelijks goed contact en er waren korte lijnen. Iedereen legt de lat hoog en dat is bij deze minimalistische architectuur heel belang rijk. De uitvoering moet strak, goed en heel zorgvuldig worden gedaan. Van Schaik heeft absoluut de hoogste kwaliteit geleverd.Judikje Kiers, directeur

Ook een project starten?

Wilt u met ons werken of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.