Over ons

Wat zijn úw toekomstplannen? Hoe wilt ú wonen, werken, leren en recreëren? Belangrijke vragen. Want als samenwerkend bouwbedrijf bouwen we graag mee aan de toekomst van mensen. Dat doen we al sinds 1900.

Bij Bouwbedrijf Van Schaik werken zo’n 45 gepassioneerde vakmensen. Veel van onze medewerkers werken al tien jaar of langer bij ons familiebedrijf. Dat draagt bij aan continuïteit én aan een constante kwaliteit van ons werk. We doen er alles aan om het beste in onze mensen naar boven te halen. Hoe? Door het stimuleren van hun professionele én persoonlijke ontwikkeling.

 

Leermeesters en leerlingen

Kennis en talent moet je koesteren. Leermeesters geven daarom hun kennis en ervaring door aan de nieuwe generatie vaklieden. Minimaal driemaal per jaar houden we voor alle leermeesters en hun leerlingen een leermeestersoverleg. Deze aanpak werpt zijn vruchten af. Inmiddels staan er zes gediplomeerde leermeesters klaar om de leerlingen te begeleiden. Veel leerlingen blijven na hun opleiding werken bij Bouwbedrijf Van Schaik. Sommige leermeesters zijn zelf als leerling bij ons begonnen.

1900Bouwbedrijf van Schaik opgericht
45Medewerkers
4Generaties
2500Projecten

Traditie en toekomst

Bouwbedrijf Van Schaik is al vier generaties in handen van de familie Van Schaik. Een begrip in Breukelen en daarbuiten. Grootvader Van Schaik richtte het bouwbedrijf op in 1900 en hield kantoor en werkplaats aan huis. De passie voor het bouwen ging van vader op zoon. En van vader op zoon.

De eenmanszaak uit de vorige eeuw is uitgegroeid tot een middelgrote bouwer met zo’n 45 mensen in dienst. Een bedrijf dat de vruchten plukt van de kennis en ervaring die al generaties lang in de familie aanwezig is.

En de volgende generatie zet deze traditie voort. Met oog voor de toekomst. Want Van Schaik is voor alles een bedrijf van deze tijd, dat inspeelt op nieuwe ontwikkelingen en steeds in beweging is.

Gevoel voor detail

Bouwbedrijf Van Schaik is gevestigd in een prachtig pand aan de Poeldijk in Breukelen met daarbij een werkplaats en een eigen timmerfabriek. Voor het ontwerp ging Van Schaik in zee met Claus en Kaan Architecten. Zij klaarden de klus met verve. Blikvanger is de grote glazen gevel die toestaat dat iedereen naar binnen kijkt. Het pand is met veel aandacht, zorgvuldigheid en gevoel voor detail gebouwd en dat is representatief voor de manier waarop gewerkt wordt bij Van Schaik.

Certificeringen