Woningbouw

Renovatie en verduurzaming van huurwoningen vergen een optimale afstemming. Tussen alle betrokken professionele partijen én met de huurders en omwonenden. Bouwbedrijf Van Schaik heeft daar veel ervaring mee. En het past ook. Want ook bij ons staat de mens centraal.

U kunt dus rekenen op minimale overlast. Op goede communicatie met huurders en buren. En op efficiency en flexibiliteit tijdens het gehele proces. Zodat huurders tevreden zijn en snel (weer) hun intrek kunnen nemen. We houden van afspraak is afspraak. En nemen de corporatie zoveel mogelijk werk uit handen. Vanzelfsprekend binnen het beschikbare budget.

Kortom: onze werkwijze is prettig voor huurders en kosten- en tijdbesparend voor corporaties. Voor nu én de toekomst. Want bouwen maakt toekomst. Onze specialismen voor woningcorporaties? Renovatie en nieuwbouw.

We kunnen efficiënt en voordeliger bouwen. Dit tot tevredenheid van de opdrachtgever. Want zo maken we een opdracht die onmogelijk lijkt toch mogelijk.Werkvoorbereider Hans van der Maas

Ook een project starten?

Wilt u met ons werken of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.