Zorg

Hoe levert u met minder budget toch minimaal dezelfde kwaliteit van zorg? Dat is de uitdaging voor elke zorgorganisatie. Bouwbedrijf Van Schaik draagt graag bij aan goede zorg.

We zijn dienstbaar aan het ontwerp en passen de juiste materialen toe. Met oog voor detail en gevoel voor esthetiek. Minstens zo belangrijk is het, dat het project wordt uitgevoerd binnen de tijd en conform het beschikbare budget.

Daarom kunt u rekenen op afspraak is afspraak. Op zorgvuldig projectmanagement. En op continue afstemming. Reden waarom projectmanagementbureaus graag met ons samenwerken. We zijn een sámenwerkende bouwer. Want samen bereik je méér. Meer afstemming voor beter maatwerk. En meer efficiency en rendement. Met als doel: een kwaliteitsvol eindresultaat. Ons doel? Een omgeving die klaar is voor een inspirerende toekomst. Vandaar ons credo: Bouwen maakt toekomst.

“Van Schaik is een prettige aannemer met veel ervaring in de zorg. Ze denken goed en flexibel mee. Zo was het plan om stenen binnenmuren te plaatsen. Van Schaik adviseerde echter metal-stud-wanden, omdat deze makkelijker zijn te plaatsen en minder kosten. Samen bereikten we dit mooie resultaat. Tot tevredenheid van de opdrachtgever.”Eric van den Houten, projectleider Vastgoed bij BBN Adviseurs

Ook een project starten?

Wilt u met ons werken of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.